Anbasadori Canaj takim me Shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Kosovës në Serbi

Bashkëbiseduam për agenda të përbashkëta në shumë fusha me interes reciprok.

Memorandum për zhvillim ekonomik midis Luginës dhe Shqipërisë

Në Preshevë, sot është nënshkruar një Memorandum bashkëpunimi midis Unionit të Afaristëve të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës “Vizioni”, Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës. I pranishëm edhe Ambasadori i Shqipërisë në Beograd, Bardhyl Canaj

“Plani 7 Pikësh”, ambasadori Canaj takon përfaqësues nga Lugina e Preshevës

Ambasadori Bardhyl Canaj takon deputetin Shaip Kamberi dhe kryetarin e KKSH, Nevzat Lutfiu

Bashkëpunimi midis bibliotekave, ambasadori Canaj takim me Drejtorin e Bibliotekës Kombëtare të Serbisë

Ambasadori i Shqipërisë, Bardhyl Canaj, takon Drejtorin e Bibliotekës Kombëtare të Serbisë, Dr. Vladimir Pistalo.

Problematikat e shqiptarëve në Serbi, Canaj pret përfaqësuesit e komunitetit

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, priti Nevzad Lutfiun, kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar të Serbisë dhe Shqipërim Musliun, Zv.kryetar i Komunës së Bujanocit.

Pjesëmarrja e minoritetit shqiptar në zgjedhjet në Serbi, Canaj takon ambasadorin e OSBE

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, takim me Ambasadorin e OSBE-së në Serbi, Jan Braathu.

Zhvillimet në Ballkanin Perëndimor, ambasadori Canaj takon homologun amerikan në Serbi

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, takim me Ambasadorin e SHBA-ve, Christopher R. Hill.

Begaj dekreton emërimin e pesë ambasadorëve

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj me propozim të Kryeministrit dekretoi sot emërimin e 5 ambasadorëve.

Ministria e Jashtme e Izraelit nderon me certifikatë mirënjohje ambasadorin Bardhyl Canaj

Ministria e Punëve të Jashtme e Izraelit shtron një drekë lamtumire në përfundim të mandatit të tij në Izrael.

Dëgjesa me kandidatët për ambasadorë. Malaj në Kosovë, Canaj në Serbi dhe Qirko në Hungari

Në drejtimin e Kryetares, Mimi Kodheli, u mblodh ditën e sotme Komisioni për Politikën e Jashtme