Ferma e kafshëve!

Bishat e Anglisë, bishat e Irlandës, kafshët e çdo vendi dhe klime, dëgjoni mirë dhe përhapni lajmet e mia për kohën e ardhshme të artë.

“Sarah”, fantazia e ndezur e politikanëve!

Një libër për gra të lira dhe burra të vërtetë! Kjo është ajo që propozon romani “Sarah” i Alfred Pezës.

“Elegji në penelata: “ Faksimile” Një Simfoni Retrospektive e Premtimit dhe Poezisë

Refleksione rreth Ekspozitës “Faksimile” të “Mjeshtrit të Madh”, Helidon Haliti.

Artan Shkreli: Erotika provokuese e Helidon Halitit!

Arkitekti i mirënjohur: Të grish për imagjinatë subjektive në një filtër simbolik krejt origjinal

“Faksimile”, ekspozita provokuese e Helidon Halitit

Refleksione mbi ekspozitën e piktorit Helidon Haliti, të hapur në Galerinë FAB (6-18 nëntor 2023)

Në “FAKSIMILE”-n e Helidon Halitit, “Mjeshtër i Madh”

Helidoni, ky piktor magjik, të bën përvete me artin e tij.

Magjia e një Ekspozite

Refleksione mbi Ekspozitën “Faksimile” të Helidon Halitit, e hapur në Galerinë FAB.

“Faksimile” , kur arti shkrihet me lirikën poetike

“Faksimile” është një koncept që ka zënë fill nga bisedat e mia me Poetin Faslli Haliti

Majlinda Kelmendi, në kërkim të sublimes në art!

Ekspozita “Qenia më vehte dhe qenia për vehte” është hapur në Gallery 70, te “Toptani Shoping Center” (2-30 nëntor).

Helidon Haliti, në guidën e artit botëror “La Guía de Arte “LEONARDO”

“La Guia de Arte “LEONARDO” përfshin artistë të të gjitha stileve dhe tendencave.