“Familja”, ekspozita e bukur e piktores së talentuar Arnilda Kyçyku

Kurator i ekspozitës është një emër i madh i arteve figurative shqiptare, pedagogu Helidon Haliti

Ormira Lulani, “Bukuroshja e Artit”

Me rastin e Ditës së Bekuar të Lindjes së Ormira Lulanit, piktores së mrekullueshme.

Arti bashkon në Fier piktorët nga trevat shqiptare

Galeria e Arteve Tetovë ekspozitë me punime të zgjedhura në Galerinë e Arteve “Vilson Kilica”

Helidon Haliti, Ambasadori Monumental i Artit

“Mjeshtri i Madh”, pedagogu Helidon Haliti është një piktor me famë ndërkombëtare dhe me shumë çmime

Akuarelet e Helidon Halitit: Arat e fshatit Vajzë, Vlorë

Helidon Haliti pikturon me ngjyra të fuqishme duke krijuar vepra që rrezatojnë ngrohtësi shpirtërore

Akuarelet e Helidon Halitit: Vjeshta e Valbonës

Helidon Haliti pikturon me ngjyra të fuqishme duke krijuar vepra që rrezatojnë ngrohtësi shpirtërore

Akuarelet e Helidon Halitit: Qeparoi i vjetër

Piktori Helidon Haliti është një nga akuarelistët më të njohur, me famë ndërkombëtare.

Arti bashkëkohor, një reflektim magjepsës që bashkon artistët

Historian dhe Kritik Arti. Kurator i Ekspozitës “Fenomenologjia e imazhit arketip bashkëkohor”

Variacione për vetminë në perëndim

Aq shumë e shijova pikturën “Vetmia e Doruntinës” të Helidon Halitit, sa sot shkrova këtë… Vetmia e një qenie mbi kalë. Qenie udhëtare…

“Tirana e Muraleve”, piktori i famshëm muralist holandez GOMAD sjell kryeveprën e radhës

Marcus Debie, aka GOMAD dhe Nancy Montforts, po pikturojnë një nga muralet më të bukura në Tiranë.