Organizimi i aktiviteteve të përbashkëta, ambasadori Canaj takim me Shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Kosovës në Serbi

Aktivitete kulturore, artistike, tregtare, universitare, akademike dhe intensifikim i bashkëpunimit diplomatik

Intensifikimi i turizmit, ambasadori Canaj takon Drejtorin e Shoqatës Kombëtare të Agjencive të Udhëtimit të Serbisë

Operatorët turistikë të Shqipërisë do të marrin pjesë në Panairin e Turizmit, që do të zhvillohet në Beograd.

Intesifikimi i marrëdhënieve ekonomiko-tregtare, ambasadori Canaj takon drejtuesit e lartë të Dhomës së Tregtisë Serbe

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi zhvilloi një takim me drejtuesit Aleksandar Radovanović dhe Nenad Đurđević.

Pjesëmarrja e minoritetit shqiptar në zgjedhjet në Serbi, Canaj takon ambasadorin e OSBE

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, takim me Ambasadorin e OSBE-së në Serbi, Jan Braathu.

Zhvillimet në Ballkanin Perëndimor, ambasadori Canaj takon homologun amerikan në Serbi

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, takim me Ambasadorin e SHBA-ve, Christopher R. Hill.