Unioni i afaristeve Vizioni-PMB takim me përfaqësues të biznesit dhe diplomacisë nga Shqipëria

Unioni i Afaristëve falënderon amabasadorin e Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, për organizimin e aktivitetit.


Një takim i suksesshëm midis Unionit të Afaristëve Vizioni për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc me
Nikolin Jaka , President i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Besart Kadia, Zv/Minister, Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme, Silvana Leskaj, Drejtoria e Diplomacise Ekonomike; Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme, Agim Rrapaj, Kryetari i Keshillit te Agrobiznesit dhe Gjoke Uldedaj. Anetar i Asamblese se DHTIT dhe drejtues i Universitetit “Motrat Qirjazi

Unioni i Afaristëve falënderon amabasadorin e Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, për organizimin e aktivitetit.

Postimi i Unioni i afaristeve Vizioni-PMB

Një takim i suksesshëm midis Unionit të Afaristëve Vizioni për Preshevë ,Medvegjë dhe Bujanoc me
z.Nikolin Jaka , President i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë
z. Besart Kadia, Zv/Minister, Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme
znj. Silvana Leskaj, Drejtoria e Diplomacise Ekonomike; Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme
z. Agim Rrapaj, Kryetari i Keshillit te Agrobiznesit
z. Gjoke Uldedaj. Anetar i Asamblese se DHTIT dhe drejtues i Universitetit “Motrat Qirjazi”
Është një hap i rëndësishëm drejt bashkëpunimit dhe zhvillimit të biznesit , ekonomisë , bujqësisë dhe arsimit për Luginën e Preshevës.
Në këtë takim, adresumë temat e mëposhtme:
Nevojat për mbështetje dhe stimulim të biznesit lokal në Preshevë , Medvegjë dhe Bujanoc.
Nevojat për mbështetje dhe stimulimin të bujqësisë dhe blektorisë në Preshevë , Medvegjë dhe Bujanoc.
Zhvillimi i infrastrukturës dhe shërbimeve që ndikojnë në performancën dhe konkurrueshmërinë e bizneseve , bujqësisë dhe blektorsië.
Një takim i këtillë do të sjellë një kontribut të rëndësishëm në përmirësimin e kushteve biznesore , bujqësisë dhe blektorisë në të ardhmen në Luginë të Preshevës dhe do të ndihmojë në promovimin e një zhvillimi të qëndrueshëm ekonomik lokal.
Faleminderit për mikëpritjen vllazërore Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë.
Faleminderit për organizimin e agjendës së takimeve Shkëlqesisë së tij z.Bardhyl Canaj, Ambasadorit të Republikës së Shqiperisë 🇦🇱 , në Beograd.

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…

Global 360

Izraeli kërkon mbledhjen e Këshillit të Sigurimit pas sulmit të Iranit

Izraeli ka kërkuar që Këshilli i Sigurimit i OKB-së të mbajë një mbledhje urgjente sot për të dënuar sulmin e…

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…