Integrimi i komunitetit rom dhe egjiptian, Veliaj: Tirana, histori suksesi

Projekti “Inclusive EduJobs” është një nismë 3-vjeçare e drejtuar nga Fondacioni Shoqëri e Hapur, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Qendrën për Veprim Social dhe Inovacion, e financuar nga Bashkimi Europian.


Kryebashkiaku, Erion Veliaj thotë se Tirana është është shembull suksesi për integrimin e komunitetit rom dhe atij egjiptian.

Qëllimi i projektit është që të përfshijë sa më shumë keto komunitetiteve në punësim dhe arsimim në vendin tonë. Veliaj thotë se Tirana tashmë është shndërruar një qytet që u jep mundësi të gjithëve. Kryebashkiaku tha se projektet e BE kanë përmirësuar shumë fusha të jetës për qytetarët në vendin tonë.

Projekti “Inclusive EduJobs” është një nismë 3-vjeçare e drejtuar nga Fondacioni Shoqëri e Hapur, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Qendrën për Veprim Social dhe Inovacion, e financuar nga Bashkimi Europian. Synimi kryesor i projektit është të rrisë përfshirjen e burrave dhe grave, vajzave dhe djemve, nga komunitetet rom dhe egjiptian në Shqipëri, me fokus punësimin dhe arsimimin e tyre.

Klan News

Fjala në konferencën “Për më shumë edukim dhe mundësi punësimi për komunitetin Rom dhe Egjiptian në Shqipëri”

Fjala në konferencën “Për më shumë edukim dhe mundësi punësimi për komunitetin Rom dhe Egjiptian në Shqipëri” 😊, ku Tirana solli shembullin e saj të suksesit në integrimin dhe përfshirjen e këtij komuniteti, si vijim i punës së mirë në bashkëpunim me Bashkimin Europian. 👍🏻

Posted by Erion Veliaj on Saturday, September 30, 2023

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Global 360

Greqia dhe Turqia nënshkruajnë deklaratën për marrëdhënie të mira fqinjësore

Kjo lëvizje vjen menjëherë pas vizitës shumë të ndjekur të presidentit turk Rexhep Tayip Erdogan në Athinë.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.