“Java e Europës 2024”, aktivitete në Gjirokastër

Zyra e Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, çeli sot në Gjirokastër “Javën e Evropës 2024”

Gonzato: Çështjet e mbartura në gjykata kërkojnë veprim të menjëhershëm

Ambasadori i Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, Silvio Gonzato tha Bashkimi Europian ka qenë një mbështetës i fortë dhe i palëkundur i reformës në drejtësi

Ambasadori i BE: Një asamble funksionale është çelësi për procesin e integrimit në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato përshëndeti vendimin e sotëm të Konferencës së Kryetarëve, i cili bën të mundur rifillimin e funksionimit normal të parlamentit.

Gonzato: Studentët, kontributorë në procesin e integrimit të Shqipërisë në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian zhvilloi me studentët e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Diplomatike nga Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës.

Programet për inovacionin, mbështetje të rinjve në tregun e punës

Zyra e BE në Tiranë, i krijoi mundësinë disa të rinjve të talentuar nga Lezha të shikojnë nga afër arritjet e dy sipërmarrësve të rinj nga zona e tyre.

Wisner-Gonzato: Partneritet në mbështetje të anëtarësimit të Shqipërisë në BE

I Ngarkuari me Punë i Ambasadës së SHBA-së në Tiranë, David Wisner u takua sot me ambasadorin e Bashkimit Europian në Shqipëri, Silvio Gonzato.

Soreca përfundon mandatin: Përmbushëm misionin e mbështetjes së Shqipërisë drejt BE-së

Amabasadori Luigi Soreca, i ngarkuar me punë i delegacionit të BE-së në Tiranë la sot detyrën të cilën e kishte rimarrë 3 muaj më parë.

BE, mbështetje prej 6 miliardë euro për Ballkanin Perëndimor

2 miliardë euro do të përbëhen nga grantet dhe 4 miliardë euro nga kredi të privilegjuara.

“Raporti 2023”, KE për Shqipërinë: Progres me reformën në drejtësi

Komisioni Europian publikoi sot progres raportin e vitit 2023 për Shqipërinë

BE mbështet SME-të drejt dixhitalizimit dhe automatizimit të proçeseve

Mbështetje SME-ve drejt dixhitalizimit dhe automatizimit të proçeseve, është një projekt i financuar nga BE,.