Gazheli takim me përfaqësuesen e UNDP-së, diskutojnë për projektet e përbashkëta

Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Genti Gazheli zhvilloi një takim me përfaqësuesen rezidente të UNDP-së në Shqipëri, Monica Merino.


Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Genti Gazheli zhvilloi një takim me përfaqësuesen rezidente të UNDP-së në Shqipëri, Monica Merino.

Gjatë këtij takimi, Gazheli vlerësoi bashkëpunimin e deritanishëm me organizatat e Kombeve të Bashkuara si UNCTAD, UNODC GFP dhe UNDP në projektet e përbashkëta në fushën e doganave.

Nga ana e saj, Merino vlerësoi progresin e arritur nga ana e Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave dhe bashkëpunimin e deritanishëm me UNDP, duke u angazhuar për thellimin e këtij bashkëpunimi sipas prioriteteteve të Administratës Doganore Shqiptare.

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.

Global 360

SHBA, të burgosurit diplomohen në universitetet më të mira

Marrja e diplomës u mundëson të burgosurve të integrohen më lehtë në shoqëri pas kryerjes së dënimit

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.