Bashkia Berat dhe PNUD, mbështetje bizneseve të prodhimit të vajit të ullirit dhe

Programi “Rritu me Biznesin Tënd” mbështet bizneset e vogla për të përmirësuar aftësitë e tyre menaxhuese.

Forcimi i kapaciteteve mbrojtëse nga fatkeqësitë, AKMC marrëveshje me UNDP

Forcimi i Sistemit Kombëtar për menaxhimin e riskut nga fatkeqësitë, është në fokus të marrëveshjes së financimit të nënshkruar mes Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile dhe UNDP Albania.

Balla-Merino: Bashkëpunim kundër trafikimit të paligjshëm të armëve

Ministri i Brendshëm Taulant Balla priti Përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së në Tiranë, Monica Merino.

Dita e bukur e Kombeve të Bashkuara në Tiranë!

78 vjet më parë, më 24 tetor 1945, u themelua Organizata e Kombeve të Bashkuara – OKB.

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.

Gazheli takim me përfaqësuesen e UNDP-së, diskutojnë për projektet e përbashkëta

Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Genti Gazheli zhvilloi një takim me përfaqësuesen rezidente të UNDP-së në Shqipëri, Monica Merino.

Monica Merino: UNDP projekte të shumta në Shqipëri

Përfaqësuesja e Përhershme e UNDP-së në Shqipëri, Monica Merino, vizitoi bashkitë e Kavajës, Divjakës, Patosit dhe Sarandës