Bursat e studentëve shqiptarë, Ambasada Britanike nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me British School of Tirana

Ambasadori Alastair King-Smith nënshkroi një Memorandum Mirekuptimi me British School of Tirana

King-Smith: Marrëveshja me Shqipërinë kundër emigracionit ilegal po jep rezultate

Ambasadori u shpreh se nga janari në maj ka pasur 90% më pak shqiptarë krahasuar me vitin e shkuar.

Sulmet kibernetike, Mbretëria e Bashkuar ofron mbështetje për Shqipërinë

Mbretëria e Bashkuar po ofron mbështetje për Shqipërinë dhe vendet e tjera për të përmirësuar rezistencën ndaj sulmeve kibernetike.

King-Smith: Dëshmi partneriteti, marrëveshja për transferimin e shqiptarëve nga burgjet angleze

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Tiranë, Alastair King-Smith së bashku me ministrin e Drejtësisë, Ulsi Manja drejtuan negociatat për marrëveshjen mes dy qeverive

King-Smith: Qytetarët të zgjedhin me kujdes se kë duan t’i përfaqësojnë

Ambasadori i Britanisë së Madhe dhe ekipet e monitorimit të kësaj ambasade ndodhen në zona të ndryshme

Kurorëzimi i Mbretit Karli III dhe Mbretëreshës Kamila, një ngjarje e rëndësishme diplomatike

FJALA E AMBASADORIT TË MADHËRISË SË TIJ NË SHQIPËRI, ALASTAIR KING-SMITH ME RASTIN E KURORIZIMIT TË MADHËRISË SË TIJ MBRETIT KARLI Ill DHE MADHËRISË SË SAJ MBRETËRESHËS KAMILA

Kurorëzimi i Mbretit Karli III, Ambasadori Alastair King-Smith organizon Pritje Mbretërore

Ambasadori Alastair King-Smith organizoi sot një Pritje Mbretërore në Rezidencën Britanike për të shënuar kurorëzimin Mbretit Karli III dhe Mbretëreshës Kamila.

King-Smith takon kreun e Komunitetit Mysliman, vlerëson mesazhet drejtuar të rinjve

Kryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu priti në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Alastair King-Smith.

Erion Veliaj: Shqipëria është me Ukrainën heroike!

Kryebashkiaku i kryeqytetit: Jam krenar që sot Tirana ka një rrugë me emrin “Ukraina e Lirë”!

Alastair King-Smith: Mbretëria e Bashkuar dhe Shqipëria janë krah për krah me Ukrainën!

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar: Bashkimi dhe uniteti i të gjithëve është e vetmja përgjigje ndaj luftës dhe dhunës.