Bukuritë e Shqipërisë, ambasadori King-Smith intervistë me Alma Çupin

Ambasadori britanik Alastair King-Smith foli edhe mikpritjen e ngrohtë, një cilësi vërtet e veçantë shqiptare.


Ambasadori britanik Alastair King-Smith u takua gazetaren e njohur, Alma Çupi, dhe foli për bukuritë e Shqipërisë dhe mikpritjen e ngrohtë- një cilësi vërtet e veçantë shqiptare.

Ai ndau vizionin e Mbretërisë së Bashkuar për të krijuar me shumë mundësi për të rinjtë përmes programit të investimeve ‘Perspektiva të Reja’ në veri.

POSTIMI I AMBASADËS BRITANIKE

Ambasadori britanik Alastair King-Smith u takua me Alma Çupin dhe foli për bukuritë e Shqipërisë dhe mikëpritjen e ngrohtë- një cilësi vërtet e veçantë shqiptare. Ai ndau vizionin e Mbretërisë së Bashkuar për të krijuar me shumë mundësi për të rinjtë përmes programit të investimeve ‘Perspektiva të Reja’ në veri.

?? l Ambasadori britanik Alastair King-Smith u takua me Alma Çupin dhe foli për bukuritë e Shqipërisë dhe mikëpritjen e ngrohtë- një cilësi vërtet e veçantë shqiptare. Ai ndau vizionin e Mbretërisë së Bashkuar për të krijuar me shumë mundësi për të rinjtë përmes programit të investimeve 'Perspektiva të Reja' në veri.
??????

?? l The UK Ambassador Alastair King-Smith met Alma Çupi and discussed the beauty of Albania and warm hospitality – a truly special Albanian quality. He shared the UK's vision to create more opportunities for young people through 'New Perspectives' investment programme in the North. ??????

Posted by British Embassy Tirana on Thursday, November 16, 2023

“Ditë, Javë dhe Festivale Filmi”, QKK: Nisin aplikimet për financimin e projekteve

Projektet e ngjarjeve që do të kremtojnë artin dhe pasionin për kinemanë botërore, evropiane dhe shqiptare, do të duhet të…

Global 360

Osmani në takim me Chulick: Çdo sukses i Kosovës mban edhe vulën e SHBA

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka pritur në takim Nicole Chulick, zëvendësndihmëssekretaren e Departamentit të Shtetit nga Byroja…

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Shkolla e shkrimtarit

Shkrimtari nuk bëhet nga shkolla, shkrimtari lind.

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

“Ditë, Javë dhe Festivale Filmi”, QKK: Nisin aplikimet për financimin e projekteve

Projektet e ngjarjeve që do të kremtojnë artin dhe pasionin për kinemanë botërore, evropiane dhe shqiptare, do të duhet të…