Ester Filipi dhe Megi Ibrahimi, fituese të projetit “Youth Lead” të Ambasadës Amerikane

Zëvendës Shefi i Misionit, Demian Smith, iu bashkua jurisë përzgjedhëse ku grupet paraqitën idetë e tyre.

Zgjedhjet Vendore, Klement Ndoni fiton Bashkinë Këlcyrë

Partia Socialiste ka fituar bashkinë e Këlcyrës, Klement Ndoni ka arritur të fitojë me 49.48 % të votave.

Vasil S.Tole, “Kryezoti i Operës”!

Vasil S. Tole, kompozitori i suksesshëm i Operas Solemne “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, Kryezoti i Arbërit”

Resul Zani, gjirokastriti vizionar, i cili punoi me pasion e përkushtim për Përmetin

Këshilli Bashkiak i Përmetit para 20 vjetësh e ka nderuar Resul Zanin me titullin e merituar “Qytetar Nderi”.

Mbreti Zog dhe fati i monarkive në Evropë para dhe pas Luftës së Dytë Botërore

Lufta do të sillte shfronëzime të tjera. Fati i ndarë i monarkive pas Luftës së Dytë

Ing. Sabri Shabanit, “Dajo” edhe 100!

Të shkruaj portretin e Ing. Sabri Shabanit – në përvjetorin e ditëlindjes së tij – kënaqësia më e madhe.

Bujar Qesja: Një Përmet tërheqës, me njerëz të bukur dhe të afrueshëm!

Gazetari i mirënjohur durrsak ndan përshtypjet e tij nga vizita në Përmet

Sotir Seferaj, “Labi i mrekullueshëm”

Tituj pa mbarim “Urdhëri Naim Frashëri “ , “Mjeshtër i Madh”, titullin “Anton Mazreku”, “Nderi i Klubit Partizani”, etj.

Princ Leka II: Shqipëria ishte një arkë shpëtimi për hebrenjtë

Më 26 mars 1982, në Johanesburg të Afrikës së Jugut, lindi Princi Leka II, Trashëgimtari i Familjes Mbretërore në Shqipëri.

“Për Klarën”, gazetaren online të grupit “Përmetarë në vite”

Në ditën e saj të lindjes, Klara Kreci Apostolatun, duhet ta përshkruash me vargjet e poetëve më të mirë përmetarë.