Këlcyra është qyteti më i lashtë i Shqipërisë!

DODONA, sot ka vendlindjen, shtëpinë e saj me fakte dhe argumente dhe ajo është Këlcyra.

Çelnimi i një Pranvere të përhershme!

Romantikët e eskursioneve do të vijojnë të zbulojnë Vjosën, në kërkim të luleve të egra të dashurisë.

Këlcyra, si ka qenë, si është dhe si do të jetë!

Ai, sot është ri ulur përsëri në karrigen e drejtuesit të bashkisë Këlcyrë, jo falë fushatës dhe premtimeve, por falë punës që ka bërë dhe projekteve që ka lançuar për të bërë në të këtë mandat.

Me “Sazet e Përmetit” në Festivalin “Ballkan Trafik, Bruksel 2023”

Festivali ndërkombëtar Ballkan Trafik që promovon diversitetin kulturor të vendeve të Ballkanit

Urrejtja është armiku i Paqes!

Mos helmoni mendimet, fjalet dhe veprimet tuaja miq te dashur, absolutisht asgje e mire nuk vjen nga urrejtja.

Faleminderit!

Diten e djele jo vetem qe i thate PO Almes dhe Partise Socialiste me anetaret e saj, por ju treguat nivelin tuaj te edukates, ambicjen, vleresimin, mbeshtetjen e mbi te gjitha vlerat tuaja njerezore!

Alma Hoxha: Me projektet tona do ta bëjmë bashkinë Përmet model të zhvillimit!

Partia Socialiste ka shpallur fitoren e kandidatëve për bashkitë e qarkut Gjirokastër.

Koço Tasi, ministri i Drejtësisë i dënuar me burgim të përjetshëm!

Koço Tasi lindi më 15 maj 1889 në Leusë të Përmetit. Përkrahu “Lëvizjen e qershorit” të Fan Nolit më 1924

Ester Filipi dhe Megi Ibrahimi, fituese të projetit “Youth Lead” të Ambasadës Amerikane

Zëvendës Shefi i Misionit, Demian Smith, iu bashkua jurisë përzgjedhëse ku grupet paraqitën idetë e tyre.

Zgjedhjet Vendore, Klement Ndoni fiton Bashkinë Këlcyrë

Partia Socialiste ka fituar bashkinë e Këlcyrës, Klement Ndoni ka arritur të fitojë me 49.48 % të votave.