Denaj: 2.7 miliardë lekë për sigurinë ushqimore në buxhetin e vitit 2024

ky fond i dedikohet programeve për rritjen e cilësisë e standardeve të ushqimit, në përputhje të plotë me bazën ligjore të Bashkimit Evropian.


Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj bën të ditur se buxheti për vitin 2024 parashikon një fondi prej 2.7 miliardë lekë për sigurinë ushqimore dhe mbrojtjen e konsumatorit.

Në një postim në rrjetet sociale, Denaj shprehet se ky fond i dedikohet programeve për rritjen e cilësisë e standardeve të ushqimit, në përputhje të plotë me bazën ligjore të Bashkimit Evropian.

Denaj thekson se strategjia jonë sigurinë ushqimore bazohet në parandalimin nëpërmjet vaksinimit, zgjerimin e akreditimit dhe validimi i metodave laboratorike si dhe ndërgjegjësim i të gjithë operatorëve.

Lexo më shumë nga

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.

Global 360

SHBA, të burgosurit diplomohen në universitetet më të mira

Marrja e diplomës u mundëson të burgosurve të integrohen më lehtë në shoqëri pas kryerjes së dënimit

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.