Balla: Policia shpëton pesë turistë britanikë në “Shpellën e Pëllumbasit”

Policia e Tiranës është e angazhuar maksimalisht për garantimin e sigurisë së turistëve dhe vizitorëve, në vendin tonë.

Balla: Nuk ka amnisti të përvitshme

Ministri i Brendshëm: Policia do të monitorojë çdo person që ka përfituar nga amnistia.

Panairi ndërkombëtar i bujqësisë në Lushnjë, Begaj: Ruajtje e cilësisë dhe sigurisë së produkteve

Presidenti Bajram Begaj mori pjesë sot në panairin ndërkombëtar të bujqësisë në Lushnjë.

Siguria publike, Balla firmos në Abu-Dabi marrëveshjen për zhvillimin e projektit SMART CITY

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla firmosi gjatë vizitës zyrtare në Abu-Dabi, Emiratet e Bashkuara Arabe, marrëveshjen për zhvillimin e projektit SMART CITY në disa qytete të Shqipërisë

Balla në EBA: Taskforcë e përbashkët kundër krimit të organizuar

Shqipëria dhe Emiratet e Bashkuara Arabe do të ngrenë një taskforcë të përbashkët për luftën kundër krimit të organizuar.

Zbardhja e ngjarjeve kriminale, Balla: Më shumë angazhim e bashkëpunim me qytetarët

Ministri i Brendshëm Taulant Balla: Për zbardhjen e ngjarjeve kriminale duhet një angazhim dhe bashkëpunim më i madh i Policisë me qytetarët

Balla në Rinas: 900 mijë pasagjerë më shumë se vitin e kaluar gjatë këtij 3 mujori

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla inspektoi pikën kufitare të Rinasit, ku u njoh nga afër me masat e marra për përpunimin e kalimit të qytetarëve, qoftë në hyrje, qoftë në dalje

Balla: Ridimensionim i rolit të Prefektit të Qarkut

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla prezantoi sot projektligjin “Për prefektin” në Komisionin për Çështjet Ligjore dhe Administratën Publike.

Balla në gjimnazin “Dervish Hekali”: Rritje e perimetrit të sigurisë

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla zhvilloi një takim me personelin arsimor, qeverinë e nxënësve dhe drejtues vendorë në gjimnazin “Dervish Hekali” në qytetin e Ballshit, ku u njoh nga afër me problematikat e mundshme dhe ecurinë e paketës së sigurisë në shkolla

Betohen oficerët e rinj, Balla: Objektiv ta bëjmë Policinë e Shtetit, institucionin më të besuar në vend

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla, iu ka uruar suksese 96 studentëve të diplomuar në programin “Bachelor” nga Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, si dhe 31 ekspertëve të Policisë për funksione të veçanta