Zbardhja e ngjarjeve kriminale, Balla: Më shumë angazhim e bashkëpunim me qytetarët

Ministri i Brendshëm Taulant Balla: Për zbardhjen e ngjarjeve kriminale duhet një angazhim dhe bashkëpunim më i madh i Policisë me qytetarët

Balla në Rinas: 900 mijë pasagjerë më shumë se vitin e kaluar gjatë këtij 3 mujori

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla inspektoi pikën kufitare të Rinasit, ku u njoh nga afër me masat e marra për përpunimin e kalimit të qytetarëve, qoftë në hyrje, qoftë në dalje

Balla: Ridimensionim i rolit të Prefektit të Qarkut

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla prezantoi sot projektligjin “Për prefektin” në Komisionin për Çështjet Ligjore dhe Administratën Publike.

Balla në gjimnazin “Dervish Hekali”: Rritje e perimetrit të sigurisë

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla zhvilloi një takim me personelin arsimor, qeverinë e nxënësve dhe drejtues vendorë në gjimnazin “Dervish Hekali” në qytetin e Ballshit, ku u njoh nga afër me problematikat e mundshme dhe ecurinë e paketës së sigurisë në shkolla

Betohen oficerët e rinj, Balla: Objektiv ta bëjmë Policinë e Shtetit, institucionin më të besuar në vend

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla, iu ka uruar suksese 96 studentëve të diplomuar në programin “Bachelor” nga Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, si dhe 31 ekspertëve të Policisë për funksione të veçanta

Balla dhe Svelça nënshkruajnë marrëveshjen: Kalimi në Morinë, me procedurë të përshpejtuar përgjatë 9 muajve të vitit

Gjatë vitit 2023 janë regjistruar në hyrje përmes kësaj pike kalimi 1,445,204 shtetas shqiptarë dhe 4,430,161 shtetas të huaj.

Policia e Shtetit dhe Policia Bashkiake marrëveshje për sigurinë, Veliaj dhe Balla: “Tirana model, kryeqyteti më i sigurt”

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj dhe ministri i Brendshëm, Taulant Balla, morën pjesë në ceremoninë për firmosjen e një marrëveshjeje bashkëpunimi mes Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit dhe Policisë Bashkiake

Ligji “Për shtetësinë”, Balla: Jo provimit të gjuhës shqipe për shqiptarët e Kosovës dhe diasporës

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla kërkoi sot mbështetjen e opozitës për të votuar përtej ndasive politike dekretin e Presidentit që ktheu për shqyrtim në Kuvend ligjin “Për shtetësinë”.

Operacioni disaorësh, Balla: Shpëtohen alpinistët kroatë të bllokuar në majën e Jezercës

Gjatë operacionit të kërkim-shpëtimit është bërë e mundur edhe nxjerrja e trupit të pajetë të një shtetaseje

Balla: Rritet numri i shërbimeve online në Gjendjen Civile

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla: Ky shërbim do të kursejë kohë dhe para për qytetarët