Diana, piktorja e dashuruar me valët e Devollit!

Piktorja talentuar, Diana Xhaçi, ka krijuar profilin e saj mes krijuesve më të njohur të vendit.

Vande Walle Jens, zjarrfikësi belg që shërben si vullnetar në Shkodër

Belgu zjarrfikës në Gent, vjen çdo vit në Shqipëri me pushime por familjen e lë në Velipojë

Yuri, blogerja e turizimit shqiptar!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Një “gjenerale” si Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Ali Agjah Bej Elbasani, firmëtari i Pavarësisë që dha pasurinë e tij për arsimin shqiptar

Testamenti i Ali Agjahut u zbatua në vitet 1936-1937 dhe një shkollë e ndërtuar në Elbasan

Rikard Ljarja, pasionet e fshehta të monumentit të filmit shqiptar!

Me rastin e 80-vjetorit të lindjes së aktorit të madh. U nda nga jeta, me 20 prill 2020.

Një foto me Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Kostandin Minga, “Taljoni” i Durrësit!

Kostandin Minga është me mamë italiane dhe baba shqiptar. I jati për kohën, ishte nga farmacistët më të mirë.

Mbretëresha Geraldinë, “Trëndafili i Bardhë” i Shqipërisë

Me rastin e 8 Marsit – Nuk ka portret më të kompletuar se ajo: një simbol i mirësisë dhe dashurisë për shqiptarët

Ekonomisti hebre Josef Kantozi, “konti” që luftoi kundër Italisë në Luftën e Vlorës

Josefi e donte Vlorën dhe i çmonte vlonjatët. Hebreu dhe kontributin e tij për Pavarësinë e Shqipërisë.