Androkli Kostallari, akademiku përmetar që “unifikoi” gjuhën shqipe

Androkli Kostallari, lindi më 7 nëntor të vitit 1922 në Leusë të Përmetit, gjuhëtar, leksikolog dhe akademik shqiptar.

Luani i Epirit

Historiografia botërore ende nuk e ka thënë plotësisht fjalën e vet mbi Ali Pashë Tepelenën.

Yolanda Díaz, komunistja që po trazon politikën e Spanjës

Yolanda Díaz, aktualisht zëvendëskryeministre, po drejton një lëvizje të quajtur Sumar (Bashkimi).