Rama ndan artikullin e “El Viajero Fisgón”: Shqipëria, ndër destinacionet më “in”

Shqipëria turistike vijon të mbetet në vëmendjen e medieve botërore.

“El Viajero Fisgón”: Eksploroni historinë, kulturën dhe natyrën unike të Shqipërisë

Paula Pujol në të përditshmen spanjolle “El Viajero Fisgón”.