Veliaj: Bashkia e Tiranës, edhe këtë vit arsimor ka mbështetur me bursa 2926 nxënës

Kryebashkiaku: Pas çdo nxënësi të suksesshëm, është një familje e fortë, por edhe një mësues i përkushtuar.

U zgjodh gjyqtare në Nju Jork, Veliaj: Edit Shkreli, një Hirushe e kohës sonë

Kryebashkiaku ishte i ftuar nderi në emërimin e gjyqtares së parë shqiptaro-amerikane në SHBA, Edit Shkreli

Veliaj: Bashkia e Tiranës, sponsor i kampiones Lara Colturi!

Lara Colturi, skiatorja 17-vjeçare, e cila garon për Shqipërinë, ka arritur një rezultat historik në Botërorin e skive

Përurohet Qendra Rinore në Petrelë, Veliaj: Një qendër multi-funksionale!

Ministrja Bora Muzhaqi: Një dhuratë shumë të bukur të rinjve të Petrelës

Veliaj nderon Zhustin për ditëlindje me “Medaljen e Mirënjohjes”

Aktori i madh shqiptar sot mbush 81 vjeç. Zhusti: Mbetem gjithmonë borxhli ndaj gjithë njerëzve

“Republika e Rakisë”

Tirana nismë për promovimin e pijes tipike shqiptare si pjesë e trashëgimisë kulturore.

14 projektet strategjike të Tiranës në buxhetin 2024

I pari mbetet Teatri i ri i Tiranës, e dyta Zona e Teknologjisë dhe Zhvillimit Ekonomik- TEDA

Projektbuxheti i Tiranës, 320 milionë euro nga infrastruktura tek shërbimet publike

Bashkia e Tiranës parashikon rreth 320 milionë euro shpenzime për të përmbushur funksionet dhe objektivat e saj në vitin e ardhshëm

Dhjetori i Festave, atmosferë fantastike dhe “Christmas Market” në Tiranë

Mirela Kocollari, drejtoreshë e promovimit të qytetit: Do të ketë koncerte artistike, festa të ndryshme

Veliaj: Tirana, me Muze të Artit Modern!

Buxheti 2024, Kryebashkiaku: Do të kemi hapësirat më të bukura për artin dhe kulturën në Tiranë!