“Tirana Cocktail City”, Veliaj: Rrit imazhin dhe tërheq turistët në industrinë e argëtimit

Zhvillohet në Tiranë Kampionati Kombëtar i Koktejeve. Zinxhiri i bareve dhe restoranteve në Tiranë ka mbi 10 mijë të punësuar

Veliaj: Tirana, kryeqyteti me taksat më të ulëta në rajon!

Përurohet godina e re e Taksave dhe Tarifave Vendore të Tiranës

Integrimi i komunitetit rom dhe egjiptian, Veliaj: Tirana, histori suksesi

Projekti “Inclusive EduJobs” është një nismë 3-vjeçare e drejtuar nga Fondacioni Shoqëri e Hapur, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Qendrën për Veprim Social dhe Inovacion, e financuar nga Bashkimi Europian.

E drejta e informimit, Veliaj: Tirana një nga qytetet më transparente

Tirana është përzgjedhur si organizatore e Konferencës së 15-të Botërore të Komisionerëve për të Drejtën për Informim, eventi më i madh botëror për sa i përket të drejtës për informim.

Veliaj: “Tirana International Film Festival”, tempull i kulturës!

Në ceremoninë përmbyllëse të TIFF ishte i pranishëm edhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Organizohet për herë të parë në pistën e re të atletikës “Tirana Youth Run”

Në kryeqytet u organizua sot “Tirana Youth Run”, gara më e madhe e atletikës e zhvilluar ndonjëherë për moshat nga 8 deri 18 vjeç.

Veliaj në forumin e urbanistëve në SHBA: Tirana një qytet i mirë edhe për fëmijët

Veliaj foli në një panel me urbanistin e mirënjohur kanadez, Gil Penalosa, ndër 100 urbanistët më të mirë në botë,

Veliaj në SHBA, takim me kyebashkiaken e Xenias, Sarah Mays: Ka qenë vullnetare në Tiranë, në vitet ’90

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, ndodhet në Ohajo të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, për të mbështetur sportistët elitarë të “Tiranës”,

Veliaj në SHBA, merr pjesë në Samitin “Strong Cities”

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, ndodhet në SHBA

Veliaj: Bashkia e Tiranës do të financojë rikonstruksionin e shkollës “Dituria” në Preshevë

Ky investim ishte një premtim i kryetarit të Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj gjatë vizitës që kreu në Preshevë,