“Presidenca B40”, Veliaj pret kryebashkiakun e Sarajevës: Qytetet tona shohin nga e ardhmja!

Kryebashkiaku i Tiranës priti edhe ata të Sofjes, Vassil Terziev dhe Podgoricës, Olivera Injac.

101-vjetori i Shërbimit Pyjor Shqiptar, Veliaj: E festojmë me 10 mijë pemë të reja të mbjella!

Data 27 Janar e vitit 1923 është dita e dekretimit të Ligjit të parë shqiptar “Për pylltarinë shqiptare”

Veliaj: Kolegji i Europës, mundësi e artë për kryeqytetin!

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj inspektoi sot punimet në mjediset e reja të Kolegjit të Europës

Veliaj: Tirana, model për politikat e strehimit! Mbështetje për studentët

Kryebashkiaku: Bashkia e Tiranës, bashkë me Bankën Intesa, janë pjesë e një sistemi të strehimit social

“Tirana e gjelbër”, Bashkia e Tiranës fushatë mbjelljesh në lagjet e kryeqytetit

Ky projekt i ri i Bashkisë do të fokusohet në mbjelljen e pemëve që kanë vlera mjedisore dhe estetike

Diplomimi i studentëve të IT, Veliaj: Ekonomia e kryeqytetit, transformim të jashtëzakonshëm falë teknologjisë

Ambasadori britanik, King-Smith: Tirana, një laborator teknologjik jo vetëm për Europën Juglindore

Terminali Lindor i Tiranës, Rama dhe Veliaj: Një nivel krejt tjetër shërbimesh!

Terminali është konceptuar si një pikë lidhje ndërmjet transportit urban, ndërqytetas dhe atij ndërkombëtar.

Kryebashkiaku i Askolit, Fioravanti: Tirana, qytet për t’u marrë shembull edhe në Itali!

Veliaj: “Bashkëpunim mes qyteteve për shkollat, kopshtet, çerdhet”

Veliaj: “Medalja e Mirënjohjes” për kampionen e botës, Getta Beqa

Getta Beqa ka fituar medaljen e artë në Kampionatin Botëror të Bodybuilding, në Spanjë.

Veliaj: Vetëm PS e çon Tiranën përpara!

Kryebashkiaku mbledh këshilltarët socialistë në Këshillin Bashkiak: Tur në çdo njësi për t’u shpjeguar qytetarëve projektet