Një ditë në Oborrin Mbretëror, si mik i Princ Lekës

Vizita ime te Trashëgimtari i Kurorës Mbretërore, nipi i Mbretit të vetëm të Shqipërisë, Ahmet Zogut.

Media amerikane: Princi Leka pritet me nderime nga kryebashkiaku i Taylor

Askush nuk mund të ishte më i befasuar se Tim Woolley, i ftuar të takohej me princin e kurorës së Shqipërisë

Mbreti Zog, monarku që modernizoi Shqipërinë!

62 vjet më parë ndërroi jetë në Paris, Ahmet Zogu, Mbreti i Shqipërisë

Geraldina e Shqiptarëve!

Fotoja është bërë në Francë dhe Geraldina duhet të jetë këtu rreth 10 vjeçe.

Princ Leka II: Shqipëria ishte një arkë shpëtimi për hebrenjtë

Më 26 mars 1982, në Johanesburg të Afrikës së Jugut, lindi Princi Leka II, Trashëgimtari i Familjes Mbretërore në Shqipëri.

Princ Leka II: Një muaj të shenjtë të Ramazanit, të mbushur me paqe, falje dhe bekime!

Trashëgimtari i Fronit Mbretëror, Princ Leka II, uroi besimtarët myslimanë me rastin e Muajit të Madhërueshëm të Ramazanit.

Komuniteti bektashi shqiptaro-amerikan në Miçigan feston Ditën e Novruzit

Në ceremoninë e një prej festave më të rëndësishme të këtij besimi, mori pjesë edhe Princ Leka II.

VATRA Michigan, darkë nderimi dhe respekti për Princ Lekën

Princ Leka vlerëson lart rolin historik dhe patriotik të Vatrës në momentet kyçe të shtetit dhe kombit shqiptar

Princ Leka: Komuniteti shqiptar në Shtetet e Bashkuara po tregon vlerat tona!

Princ Leka po kryen një vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në shtetin e Miçiganit.

Zogu takim me hebrenjtë: Më ndihmoni të rikthehem si Mbret i shqiptarëve!

Takimi në 1944 me krerët e Shoqatës Anglo-Hebraike në Londër, me ndikim në lobin hebre në botë