Gonxhja me ambasadorin holandez: Mundësi për zhvillim të mëtejshëm të shkëmbimeve tregtare

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi në mjediset e MEKI një takim me ambasadorin holandez Reinout Vos


Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi në mjediset e MEKI një takim me ambasadorin holandez Reinout Vos në një bashkëbisedim njohës mbi misionin e kësaj ministrie.

Gonxhja informoi përmes rrjeteve sociale se në qendër të bisedimeve ishin shkëmbimet ekonomike dhe tregtare midis Holandës dhe Shqipërisë, duke theksuar potencialet dhe mundësitë për zhvillim të mëtejshëm, nxitja e sipërmarrjes, si dhe krijimi i një ambienti më të përshtatshëm për zhvillimin e tyre.

Një tjetër temë bisede, ndër kryesoret e këtij takimi ishin edhe javët kulturore që promovojnë diversitetin e kulturave dhe ndërveprimin mes komuniteteve.

Gonxhja falënderoi Ambasadën Holandeze për angazhimin dhe mbështetjen e vazhdueshme që kanë dhënë në çdo drejtim.

Me Ambasadorin Holandez Z. Reinout Vos në një bashkëbisedim njohës mbi misionin e Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe…

Posted by Blendi Gonxhja on Monday, March 25, 2024

Lufta kundër pastrimit të parave, Balluku: Miratimi i strategjisë i jep vendit 1.5 mln euro nga Plani i Rritjes

Dokumenti i “Strategjisë kombëtare për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimin e terrorizmit 2024 -2030” përmes “Planit të Veprimit”…

Global 360

CNN zbulon prapaskenën e tërheqjes së Biden

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit

Diplovista

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

Kryetari i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi thotë se ka ardhur koha për një qasje tjetër në dialogun mes…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

Lufta kundër pastrimit të parave, Balluku: Miratimi i strategjisë i jep vendit 1.5 mln euro nga Plani i Rritjes

Dokumenti i “Strategjisë kombëtare për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimin e terrorizmit 2024 -2030” përmes “Planit të Veprimit”…