“Nata Botërore e Librit”, një event me surpriza nga ALBAS më 23 Prill

Të gjithë përfitojnë 50% zbritje për disa nga librat për fëmijë dhe të rritur. Do të dhurohen e-libra


“Nata Botërore e Librit” është një fushatë e krijuar viteve të fundit për nxitjen e leximit të librave para gjumit. E gjithë kjo nisi duke marrë parasysh prirjen aq të përhapur të njerëzve për të përdorur telefonin, kur shtrihen për të fjetur.

Për këtë arsye, ALBAS, më 23 Prill në “Ditën Botërore të Librit”, organizon një event me një sërë surprizash.

Të gjithë përfitojnë 50% zbritje për disa nga librat për fëmijë dhe të rritur, të cilat mund t’i gjeni në librari ose online.

POSTIMI I SHTEPISE BOTUESE ALBAS

Keni dëgjuar për Natën Botërore të Librit?👀
Nata Botërore e Librit është një fushatë e krijuar viteve të fundit për nxitjen e leximit të librave para gjumit. E gjithë kjo nisi duke marrë parasysh prirjen aq të përhapur të njerëzve për të përdorur telefonin, kur shtrihen për të fjetur.
Për këtë arsye, ALBAS, më 23 Prill në “Ditën Botërore të Librit”, organizon një event me një sërë surprizash.
📙 Të gjithë përfitojnë 50% zbritje për disa nga librat për fëmijë dhe të rritur, të cilat mund t’i gjeni në librari ose online;
📙 Libraria do të qëndrojë hapur gjatë natës;
📙 Libraria do të kthehet në një “sleepover” me pizhame për fëmijë dhe për prindër, ku një personazh i njohur do të lexojë përralla.
📙 Do të dhurohen e-libra
😍 Ju mirëpresim me shumë dashuri, në datën 23 Prill, në adresën Rruga “George W. Bush”, Tiranë!

Keni dëgjuar për Natën Botërore të Librit?👀

Nata Botërore e Librit është një fushatë e krijuar viteve të fundit për…

Posted by ALBAS on Tuesday, April 18, 2023

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”

Global 360

Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Diplovista

Djali kujton historinë e nënës që u shpëtua në Shqipëri gjatë Holokaustit

Zëri i Amerikës interviston djalin Juta Gerechter, Benjy Neumman dhe familjarët e Njazi dhe Lisa Lotte Pilkut

Gjeopolitika

Dialogu dhe kooperimi Francë & Europë me Kinën si alternativë për paqe!

Presidenti i Republikës Franceze, Emmanuel Macron, realizoi në Kinë një vizitë treditore

OPED

Mid’hat Frashëri, diplomat, albanalog dhe antropolog i spikatur

Fjala në përurimin e vëllimit të tetë të veprës së zgjedhur të Mid'hat Frashërit.

Profil

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Masmedia

”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.