Një takim i bukur dhe një MINI-KONKURS për letërsinë feministe

Fushata “16 ditë të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore”

Rita Petro: “Lirika ime jeton nën mbretërimin e pasionit”

Intervista per “Albania Letteraria” e poetes Rita Petro për Panairin Ndërkombëtar të Librit në Torino.

Margariti me homologun italian: Projekte të reja në fushën e kulturës

Margariti zhvilloi një takim me homologun italian, Gennaro Sangiuliano, me të cilin diskutoi për çuarjen përpara të raportit mes dy vendeve tona.

“Nata Botërore e Librit”, një event me surpriza nga ALBAS më 23 Prill

Të gjithë përfitojnë 50% zbritje për disa nga librat për fëmijë dhe të rritur. Do të dhurohen e-libra

Nuk kam krijuar kurrë se duhet, por se dua!

Intervistë me shkrimtaren dhe botuesen, Rita Petro, për gazetën elektronike për letërsi, art dhe kulturë, “HEJZA”