Kumbaro: Gjatë janarit, dy herë më shumë turistë spanjollë krahasuar me 2023

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro ndau në rrjetet sociale artikullin e botuar nga “Que’! Madrid”

Presidenti i Lombardisë takon zv/Ministren Bello: Në fokus turizmi i qendrueshëm dhe mjedisi

Një delegacion i rajonit të Lombardisë në Itali është pritur në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit.

Kumbaro: Fokusi drejt turizmit elitar

Investimet në infrastrukturë përmes hoteleve dhe restorteve me 4 dhe 5 yje synojnë turizmin elitarë.

Kumbaro: Gjirokastra këtë vit ka pritur 300 mijë turistë

MInistrja e Turizmit: Gjirokastra i ka suprizuar i surprizuar atraksionet historike dhe standardet e bujtinave

Shqipëria vendi i nderit i ITB Berlin 2025, panairit më të madh të turizmit në botë

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe ITB Berlin, panairi më i madh në botë për turizmin, kanë arritur marrëveshjen që shpall Shqipërinë vend nderi të ITB Berlin 2025.

Rekord turistësh, Kumbaro: 9 milionë vizitorë të huaj deri në tetor

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro publikoi sot të dhënat e turizmit për muajin tetor

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.

Kumbaro: Mbi 3,2 milionë turistë në zonat e mbrojtura

Në Ditën Botërore të Turizmit, ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro solli në vëmendje shifrat e turistëve të natyrës

Dita Botërore e Turizmit, Kumbaro: Shqipëria në vitin e artë të saj!

Në Samit, Organizata Botërore të Turizmit do të mirëpresë përfaqësues nga më shumë se 100 shtete të saj anëtare

Shpallet konkursi ndërkombëtar për parkun e Vjosës, Rama: Potencial i jashtëzakonshëm turistik

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura kanë shpallur Konkursin Ndërkombëtar për Projektimin e Qendrës Multifunksionale dhe Stacioneve të Informacionit të Parkut Kombëtar “Lumi Vjosa”.