Mete me investitorët e huaj: Angazhim për përimirësimin e mëtejshëm të klimës së biznesit

Ministri i Financave, Ervin Mete, mori pjesë në pritjen e organizuar nga Shoqata e Investitorëve të Huaj në Shqipëri (FIAA).

Rritja e bashkëpunimit dhe investimet, Mete pret Presidentin e Rajonit të Lombardisë

Gjatë këtij takimi u diskutua për mundësinë për rritjen e mëtejshme të investimeve italiane në vendin tonë