Mete: Miratojmë brenda verës instrumentet e Planit të Rritjes, agjendë ambicioze reformash

Ministri i Financave, Ervin Mete mori pjesë sot në takimin e ministrave të Financave dhe atyre të Çështjeve Evropiane të Ballkanit Perëndimor në Kotor të Malit të Zi me temë “Një rajon, vizion i përbashkët”.

Mete: Plan për rritjen e kreditimit, mbështetje për nevojat e ekonomisë

Ministri i Financave, Ervin Mete, deklaroi se Shqipëria ndodhet në një pozicion të favorshëm për të rritur ambicien e zgjerimit të aksesit në financë

Mete: 50 milionë euro për transportin e gjelbër të Tiranës

Përmes këtij projekti,, mundësohet ndërtimi i sistemit BRT (bus rapid transit) në 3 prej korridoreve kryesore të transportit publik në qytetin e Tiranës.

Mete: Realizuam procedurën e paraaplikimit në Zonën e Pagesave në Euro

Ministri i Financave, Ervin Mete, mori pjesë në takimin e ministrave të Çështjeve Evropiane dhe Financave të Ballkanit Perëndimor.

Mete: Nënshkruajmë me BB një projekt për menaxhimin e ujërave të ndotur

Ministri i Financave Ervin Mete po merr pjesë në Takimet e Pranverës të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar në Washington

Mete dhe Sejko takime me drejtues të BB dhe FMN, diskutime mbi thellimin e reformave

Ministri i Financave, Ervin Mete, si dhe Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, në nisje të takimeve të pranverës të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar në Washington,

Mete: Rritje page për sektorët e shëndetësisë, mbrojtjes, rendit

Qeveria shqiptare do të vijojë edhe gjatë këtij viti politikën e rritjes së pagave, për të arritur nivelin e pagës mesatare prej 900 eurosh.

Mete takon Wisner: USAID, mbështetje për Shqipërinë deri në 2030

Ministri i Financave, Ervin Mete priti të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e SHBA në Tiranë, David Wisner.

Rritja e mbështetjes për kapitalin njerëzor, Mete takon përfaqësues të Bankës Botërore

Ministri i Financave, Ervin Mete, zhvilloi një takim me drejtorin rajonal të Bankës Botërore, Michal Rutkowski

Mete: FMN dhe BB vlerësuan Shqipërinë si një nga ekonomitë më rezistente në rajon

Ministri i Financave, Ervin Mete në fjalën e tij bëri të ditur se Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Botërore vlerësuan se Shqipëria rezultoi si një nga ekonomitë më rezistente në rajon.