Begaj: Bashkëjetesa dhe harmonia fetare, vlerë e jashtëzakonshme

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj përcolli urimin për të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e Fitër Bajramit

Festohet Fitër Bajrami, besimtarët myslimanë falin namazin

Besimtarët myslimanë festojnë sot Fitër Bajramin pas 30 ditëve agjërim dhe falje.

Begaj: Festa e Pashkës sjell rigjallërimin e jetës!

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj uroi festën e Pashkës për të gjithë besimtarët ortodoksë

Nikolla: Festa e Pashkëve zgjon ëndrrat!

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, uroi sot besimtarët ortodoksë për Festën e Pashkëve.

Rama: Gëzuar Pashkët Ortodokse❤️

Kryeministri Edi Rama uroi sot besimtarët ortodoksë për festën e Pashkës

Besimtarët ortodoksë festojnë Pashkën

Pashka është një nga kremtimet më të mëdha të ortodoksëve

Pashkë të bardha dhe të mbara miq!

Në këtë ditë kuptimplote të Ringjalljes së Krishtit, përcjell urimet për të gjithë besimtarët katolikë

Imzot Arjan Dodaj: Gëzuar Pashkën Katolike!

Arqipeshkvi i Dioqezës Tiranë-Durrës, Imzot Arjan Dodaj uroi besimtarët katolikë për festën e Pashkës