Balluku dhe Manastirliu në Korçë: Masa për sigurinë e instalimeve elektrike në shkolla

Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, së bashku me ministren e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu ishin në shkollën 9-vjeçare “Nuçi Naçi” në qytetin e Korçës

Zgjerim i fushave të bashkëpunimit mes Korçës dhe Chambery në Francë

Në bashkinë e Korçës u zhvillua sot takimi i radhës mes grupeve të punës, për hartimin e programit të bashkëpunimit mes Korçës dhe bashkisë së Chambery në Francë.

Hap dyert Qendra e Artit dhe Inovacionit në Korçë

Qendra e re e artit, kulturës dhe inovacionit, është një tjetër projekt transformues për qytetin e Korçës.

“Shtëpia e Kuajve” në Korçë, destinacion turistik i aventurës

Korça,është kthyer në epiqendrën e turizmit të juglindjes së vendit

Karta e Studentit në Korçë, Rama: Tarifa të reduktuara dhe akses falas në shërbime të ndryshme në qytet

Marrëveshja për Kartën e Studentit për Universitetin e Korçës u firmos nga ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu dhe Kryetari i Bashkisë Korçë, Sotiraq Filo

Zjedhjet Vendore, Sotiraq Filo fiton Bashkinë Korçë

Sipas rezultateve nga KQZ, Sotiraq Filo ka marrë 20996 vota, ose 60.63%.