Zgjedhjet Vendore, Eriselda Sefa fiton Bashkinë Lushnjë

Kandidatja e Partisë Socialiste, Eriselda Sefa ka fituar bashkinë e Lushnjës me 62.64%.

Zgjedhjet Vendore, Oltion Çaçi fiton Bashkinë e Sarandës

Sipas rezultateve nga KQZ, Oltion Çaçi ka marrë 7909 vota, ose 52.46%.

Zgjedhjet Vendore, Ermal Dredha fiton Bashkinë Vlorë

Ky është mandati i parë për Dredhën, i cili ka fituar me 70.55% të votave

Zgjedhjet Vendore, Tërmet Peçi fiton Bashkinë Tepelenë

Tërmet Peçi ka marrë 4088 vota, ose 82.67 %. Kandidati i “Bashkë Fitojmë”, Baftjar Imeri ka marrë 10.33 %.

Zgjedhjet Vendore, Erion Isai fiton Bashkinë Kolonjë

Deputetja Olta Xhaçka shpalli sot fitoren e kandidatit të PS-së në Kolonjë, Erion Isai.

Zgjedhjet Vendore, Klement Ndoni fiton Bashkinë Këlcyrë

Partia Socialiste ka fituar bashkinë e Këlcyrës, Klement Ndoni ka arritur të fitojë me 49.48 % të votave.

Zgjedhet Vendore, Edison Memolla fiton Bashkinë Rrogozhinë

Pas Kamzës dhe Vorës, socialistët fitojnë dhe bashkinë e tretë, atë të Rrogozhinës.

Zgjedhjet Vendore, Rroc Dodaj fiton Bashkinë Pukë

Koalicioni “Bashkë Fitojmë” ka fituar Bashkinë e Pukës, ku kandidati Rroc Dodaj ka fituar me 58.13 %

Zgjedhjet Vendore, Besmir Veli fiton Bashkinë Delvinë

Partia Socialiste fiton bashkine e Delvinës. Besmir Veli ka arritur që të fitojë me 62.49 % të votave

Përse opozita ka humbur lidhjen me popullin shqiptar?!

Rezultati katastrofik nuk mbulohet dot me parregullsitë në zgjedhje.