Presidenti Begaj merr pjesë në ceremoninë e prezantimit të kolanës “Historia e shqiptarëve gjatë shekullit XX-të”

Botimi me pesë vëllime i Institutit të Historisë, bazuar në projektin e Ministrisë së Arsimit, është produkt i kërkimeve shkencore dhe kontributit të studiuesve nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Diaspora.

Begaj telegram urimi Erdogan: Marrëdhëniet Shqipëri-Turqi, në një fazë të re e dinamike

Presidenti Bajram Begaj urim me rastin e 100-vjetorit të Ditës së Shpalljes së Republikës së Turqisë

120-vjetori i shkollës në Iballë të Pukës, Begaj: Mundësi për të reflektuar mbi mësimin e shqipes

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, mori pjesë sot në ceremoninë e kremtimit të 120-vjetorit të shkollës së Iballës në Pukë

Begaj takim me sipërmarrës të bizneseve arbëreshe dhe shqiptare në Kalabri

Presidenti i ftoi sipërmarrësit ta shohin Shqipërinë si një horizont miqësor për aktivitetet dhe sipërmarrjet e tyre

Begaj: Arbëreshët e Italisë kanë shumë për t’u krenuar

Presidenti Begaj u takua me komunitetin arbëresh në Macchia Albanese, San Cosmo Albanese, Vaccarizzo Albanese dhe San Giorgio Albanese.

Begaj nderon dy figura të shquara letrare dhe patriotike arbëreshe

Presidenti Begaj vizitoi shtëpinë e Jeronim De Radës në Macchia Albanese

Begaj: “RAI Kalabria”, avokat i minoriteteve etno-gjuhësore

“RAI Kalabria” është një institucion mediatik që mbron të drejtat e pakicave etno-gjuhësore.

Begaj në Kalabri: Të zhvillojmë miqësinë tonë, ta promovojmë dhe ta trashëgojmë

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, në ditën e dytë të qëndrimit në Kalabri, zhvilloi sot vizita në qytezat e provincës së Kozencës,

Begaj vizitë në Kalabri: Mbështesim arbëreshët dhe synojmë të rrisim bashkëpunimin

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, zhvilloi sot ditën e parë të turit tij në Kalabri

Begaj, takim me presidentin e rajonit të Kalabrisë: Nxitje shkëmbimeve tregtare

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, nisi sot vizitën zyrtare disaditore në komunat e banuara nga arbëreshët në rajonin e Kalabrisë