Festivali i Frankofonisë, ekspozita “Ngjyrat e shqiptarëve” hapet në Bullgari

Të ftuarve iu drejtuan Ambasadorja Donika Hoxha dhe kryetari i komunës së Sozopolit Tihomi Yanakiev


Në qytetin bregdetar bullgar Sozopol u hap zyrtarisht Festivali i Frankofonisë “Soleil”, i cili zhvillohet çdo vit nën kujdesin e Zëvendës Presidentes së Bullgarisë Iliana Iotova.

Më datë 4 qershor, në kuadër të festivalit, u zhvillua ekspozita “Ngjyrat e shqiptarëve”, organizuar nga Ambasada.

Të ftuarve iu drejtuan Ambasadorja Donika Hoxha dhe kryetari i komunës së Sozopolit Tihomi Yanakiev.

Vizitorët patën mundësinë të shihnin pamje të Shqipërisë së bukur dhe të shijonin valle & muzikë shqiptare.

POSTIMI I AMBASADES SHQIPTARE NE BULLGARI

Më 3 qershor, në qytetin bregdetar bullgar Sozopol u hap zyrtarisht Festivali i Frankofonisë “Soleil”, i cili zhvillohet çdo vit nën kujdesin e Zëvendës Presidentes së Bullgarisë Iliana Iotova.

🍷🎊Më datë 4 qershor, në kuadër të festivalit, u zhvillua ekspozita “Ngjyrat e shqiptarëve”, organizuar nga Ambasada. Vizitorët patën mundësinë të shihnin pamje të Shqipërisë së bukur dhe të shijonin valle & muzikë shqiptare.

Të ftuarve iu drejtuan Ambasadorja Donika Hoxha dhe kryetari i komunës së Sozopolit Tihomi Yanakiev.

Ambasadorja shprehu mirënjohje për organizatoren e festivalit Aleksandrina Isailova për ftesën për të marrë pjesë në edicionin 12-të Soleil dhe organizimin e ekspozitës “Ngjyrat e shqipëtarëve”në nivel të lartë.

🎨 Studentët e Universiteti i Arteve i Tiranës, morën pjesë në master classin e festivalit.

🎉 Më 3 qershor, në qytetin bregdetar bullgar Sozopol u hap zyrtarisht Festivali i Frankofonisë "Soleil", i cili…

Posted by Albanian Embassy in Sofia / Ambasada Shqiptare në Sofje on Tuesday, June 6, 2023

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!