Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara, nga bashkëbisedimet tek ekspozitat

Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara vjen me plot aktivitete, në datat 23-25 tetor 2024.


Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara vjen me plot aktivitete, në datat 23-25 tetor 2024.

Teksa në të gjithë vendin do të organizohen ngjarje të ndryshme për të shpalosur punën e kryer nga agjencitë dhe programet e OKB-së në Shqipëri.

Prej eventeve lidhur me bisedat për klimën, te format e ndërgjegjësimit për një jetë të shëndetshme shoqërore duke fuqizuar qytetarët për të shpalosur potencialin e tyre civil, tek ekspozita dhe takime lidhur me ecurinë, rrugëtimin dhe aspiratat për të ardhmen.

Shfletoni programin për të parë ngjarjet e kësaj Jave Kulturore

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Global 360

Greqia dhe Turqia nënshkruajnë deklaratën për marrëdhënie të mira fqinjësore

Kjo lëvizje vjen menjëherë pas vizitës shumë të ndjekur të presidentit turk Rexhep Tayip Erdogan në Athinë.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.