Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara, nga bashkëbisedimet tek ekspozitat

Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara vjen me plot aktivitete, në datat 23-25 tetor 2024.

Margariti: Anime Fest, një nga ngjarjet më të bukura të Javës së Kulturës Japoneze

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti ishte e pranishme në këtë event, së bashku me ambasadorin japonez në Shqipëri, Mitsuyuki Takada.

Java Kulturore Japoneze, aktivitete kulturore dhe kreative

Java Kulturore Japoneze vjen me një program fantastik të filmave, me turne të karatesë dhe evente të tjera

Ambasada e SHBA: Aktori RJ Mitte, workshop me studentët në Universitetin e Arteve në Tiranë

Studentët patën mundësinë të mësojnë nga RJ për botën e aktrimit, të marrin këshilla, teknika dhe njohuri të vlefshme.

Javët Kulturore Ndërkombëtare, Rama: Kina e largët shpaloset me të gjitha ngjyrat e saj

Muaji shtator mbyllet me javën kulturore të Kinës në vendin tonë.

Java Kulturore Spanjolle në Shqipëri – libra, muzikë, sport dhe kulinari

Javët Kulturore Ndërkombëtare organizohen nën kujdesin e Ministrisë së Kulturës.

Rikthehet Java e Kulturës Italiane

Ambasadori italian në Shqipëri, Fabrizio Bucci organizoi sot një ceremoni me rastin e përurimit të “Javës së Italisë”.

Rikthehen Javët Kulturore Ndërkombëtare në edicionin e dytë

Javët Kulturore Ndërkombëtare (JKN) është një nismë e Ministrisë së Kulturës