Dita e bukur e Kombeve të Bashkuara në Tiranë!

78 vjet më parë, më 24 tetor 1945, u themelua Organizata e Kombeve të Bashkuara – OKB.

Dita e OKB, larmi aktivitetesh në Tiranë

Një sërë aktivitetesh janë organizuar ditën e sotme në sheshin “Skënderbej”, në kuadër të Ditës së Kombeve të Bashkuara dhe Javës Kulturore të OKB-së

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.

Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara, nga bashkëbisedimet tek ekspozitat

Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara vjen me plot aktivitete, në datat 23-25 tetor 2024.

Java e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri 2023

Programi i planifikuar për Javën e OKB-së në Shqipëri.