Ambasada e Sllovenisë vëzhgon Zgjedhjet Vendore në Shqipëri

Ambasadori i Sllovenisë, Peter Japelj dhe Zëvendës Milena Radenkoviç u angazhuan si vëzhgues afatshkurtër


Ambasadori i Sllovenisë, Peter Japelj dhe Zëvendës Milena Radenkoviç u angazhuan si vëzhgues afatshkurtër në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve të Republikës së Shqipërisë, gjatë zhvillimit të Zgjedhjeve Vendore të 14 Majit.

Postimi i Ambasadës Sllovene në Facebook

Gjatë ditës së zgjedhjeve lokale në Shqipëri, Ambasadori Peter Japelj dhe Zëvendës Milena Radenkoviç u angazhuan si vëzhgues afatshkurtër në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve të Republikës së Shqipërisë.

Shumica e vendvotimeve ishin plotësisht funksionale dhe votimi u zhvillua pa probleme edhe në vendvotimet e sapofutura me sistem votimi elektronik.

Ministrsstvo za zunanje in evropske zadeve RS / Ministria Sllovene e Punëve të Jashtme dhe Evropiane
Vlada Republike Slloveni

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”

Global 360

Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Diplovista

Djali kujton historinë e nënës që u shpëtua në Shqipëri gjatë Holokaustit

Zëri i Amerikës interviston djalin Juta Gerechter, Benjy Neumman dhe familjarët e Njazi dhe Lisa Lotte Pilkut

Gjeopolitika

Dialogu dhe kooperimi Francë & Europë me Kinën si alternativë për paqe!

Presidenti i Republikës Franceze, Emmanuel Macron, realizoi në Kinë një vizitë treditore

OPED

Mid’hat Frashëri, diplomat, albanalog dhe antropolog i spikatur

Fjala në përurimin e vëllimit të tetë të veprës së zgjedhur të Mid'hat Frashërit.

Profil

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Masmedia

”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.