Margariti: Po punohet për plotësimin e Regjistrit të Pasurive Kulturore

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, bëri të ditur se po punohet për plotësimin e Regjistrit të Pasurive Kulturore.

Margariti: Ekspozita “Gjyqet” jo thjesht një dëshmi, por edhe reflektim mbi të shkuarën

Ekspozita do të jetë e hapur për publikun deri më 24 mars 2024.

Ekspozita “Paskali, artistët e Jonit dhe mureve të gurta” hapet në Sarandë

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti: Veprat e ekspozuara vijnë në këtë ekspozitë nën kurimin e studiueses Suzana Varbarica.

Margariti në konferencën e UNESCO-s, “Trashëgimia kulturore në shek. XXI”

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti iu bashkua nismës së UNESCO-s dhe qeverisë italiane, “Call for Action”.

Margariti: Anime Fest, një nga ngjarjet më të bukura të Javës së Kulturës Japoneze

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti ishte e pranishme në këtë event, së bashku me ambasadorin japonez në Shqipëri, Mitsuyuki Takada.

Muzeu i Artit Mesjetar, në proces restaurimi ikona “Krishti i Gjithpushtetshëm”

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti publikoi sot një video nga puna për restaurimin e një ikone të rëndësishme të Muzeut të Artit Mesjetar.

Ministria e Kulturës dhe AADF, Memorandum Mirëkuptimi për zhvillimin e Kalasë së Beratit

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti dhe kreu i bordit të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për zhvillim (AADF), Michael Granoff nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi për planin e zhvillimit të Kalasë së Beratit.

Margariti takon Boos: Hapësira për Shqipërinë, në Panairin e Librit të Frankfurtit

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti dhe presidenti i Panairit të Librit të Frankfurtit, Juergen Boss vizituan qendrën “Sotir Kolea”.

Margariti: Masterclass-i me Ermonela Jahon, shkollë e gjallë profesionale dhe jete

Në mjediset e TKOB-së u mbajt konferenca për shtyp për masterclass-in me sopranon e njohur Ermonela Jaho.

“Tetori Gjerman”, Margariti pret ambasadorin Bergner

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti priti sot në një takim kortezie ambasadorin e Gjermanisë në Tiranë, Karl Bergner.