Reforma zgjedhore, Celibashi: Palët të angazhuara për votën e diasporës, ka vullnet për zgjidhje

Kryekomisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi deklaroi sot pas mbledhjes së grupit të dialogut për Reformën Zgjedhore se “palët duken të angazhuara për realizimin e votës së emigrantëve”.

Reforma Zgjedhore, Celibashi: Adresoni vendimet e Kushtetueses për votimin e emigrantëve dhe herësin

Kusht duhet të jetë që komisionerët apo sekretarët duhet të jenë të trajnuar dhe certifikuar nga KQZ.

King-Smith takon Celibashin: Reforma Zgjedhore të miratohet përpara zgjedhjeve parlamentare

Ambasadori britanik, Alastair King-Smith u takua me Komisionerin Shtetëror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi për të konfirmuar mbështjen e Mbretërisë së Bashkuar për Komisionin.

Celibashi me kryetaren e misionit të OSBE-së: Plotësim i rekomandimeve për zgjedhjet

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi priti sot në një takim kryetaren në detyrë e Prezencës së OSBE-së, ambasadoren Clarisse Pasztory.

Celibashi: Të ndryshojë organizimi i komisioneve zgjedhore, jo administrim politik

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi theksoi domodoshmërinë për ndryshimin e mënyrës së organizimit dhe të funksionimit të komisioneve zgjedhore të niveleve të dyta dhe të treta.

KQZ, marrëveshje për teknologjinë zgjedhore me kontenë e Los Angeles

Kz është një tjetër projekt madhor i KQZ-së, që do t’i mundësojë institucionit të përfitojë ekspertizën më moderne dhe më të specializuar.

Celibashi letër Çelës, Dumanit dhe Rrumbullakut: Parandalim i krimeve zgjedhore

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi i është drejtuar me një letër Prokurorit të Përgjithshëm, Olsian Çela, drejtuesit të SPAK, Altin Dumani si edhe Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Muhamet Rrumbullaku

Identifikimi biometrik në zgjedhje, Celibashi: Me sistemin e ri, të dhëna reale për numrin e votuesve

Kreu i KQZ: Kemi përmirësuar ndjeshëm gjithë sistemin e protokollimit

Votimi elektronik, Celibashi: Fshehtësi e plotë e votës, rezultati për 30 minuta

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, garantoi qytetarët në Elbasan, Kamzë dhe Vorë për fshehtësinë e votës

Celibashi: Shoqëria civile rol të rëndësishëm në raportimin e shkeljeve të rregullave zgjedhore

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, merr pjesë në tryezën e diskutimit të organizuar nga Qëndresa Qytetare