Votimi elektronik, Celibashi: Fshehtësi e plotë e votës, rezultati për 30 minuta

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, garantoi qytetarët në Elbasan, Kamzë dhe Vorë për fshehtësinë e votës

Celibashi: Shoqëria civile rol të rëndësishëm në raportimin e shkeljeve të rregullave zgjedhore

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, merr pjesë në tryezën e diskutimit të organizuar nga Qëndresa Qytetare

Zgjedhjet vendore, miratohen listat shumemërore për anëtarët e këshillave bashkiake për 13 subjekte zgjedhore

Komisioneri vendosi mosregjistrimin e listës shumemërore të kandidatëve për anëtarë të këshillit bashkiak, Bashkia Tiranë, të subjektit zgjedhor “Fronti i Majtë”

OSBE: Media të mos nxitet që të shkelë etikën dhe standartet gjatë fushatës zgjedhore

Diplomatë perëndimorë dhe ekspertë vendas diskutuan së bashku mbi financimin e fushatës zgjedhore, gjuhën e urrejtjes, mbi rolin e medias, si dhe mbi standardet etike gjatë fushatës zgjedhore.

Zgjedhjet vendore të 14 majit – 61 bashki, 1603 këshilltarë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi, publikoi numrin e këshilltarëve për 61 bashkitë e vendit.

Celibashi: KQZ, informim në gjuhët amëtare të minoriteteve për çështjet zgjedhore

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi zhvilloi një takim me përfaqësuesit e minoriteteve

Zgjedhjet vendore të 14 majit, Presidenti Begaj takim me kreun e KQZ-së

Presidenti i Republikës priti në takim kryetarin e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi