Fjala është e para!

Na pëlqejnë fjalët e mençura dhe i marrim me vete! Ndaj fjala mbetet e para dhe e fundit si ajri në mbajtjen gjallë të jetës!

Pse e sulmoi Irani Izraelin?

Sulmi i Iranit kundër Izraelit do të mbahet mend si një ngjarje në të cilën ai që sulmon ka më shumë frikë se ai që sulmohet.

Emanuel Makron dhe imazhi golist

Ai ishte i vetmi lider europian që u ngritj kundër Putinit duke mos u përkulur para kërcënimeve të parreshtura të diktatorit të kuq

“Nuk e kam shkelur kurrë ligjin dhe besimin e qytetarëve”

Kryebashkiaku i kryeqytetit: Drejtësia të bëjë punën e saj

Buzëqeshja, si shprehje universale

A manipulohet, a korruptohet buzëqeshja?

Na pandehin tutkunë!

Ata jo vetëm e mendojnë, por edhe e besojnë!

NATO shpëtoi Kosovën nga spastrimi etnik i forcave serbe!

Ish-Ministri i Jashtëm: 24 Marsi i vitit 1999 mbetet i pashlyer në memorien e kombit tonë!

Roli i Francës në formimin e elitës shqiptare

Në “La Maison de l’Albanie” në Paris u mblodhën një grup miqsh të kësaj qendre kulturore, shqiptarë e francezë

Çfarë kanë bërë e po bëjnë sot shqiptarët për të mbrojtur atë çka është e mundur të mbrohet!

Motivi i historisë ngjason me atë të Princeshës Agjiro, e cila, që të mos binte e gjallë në dorë të turqve, u hodh nga kalaja

Shqipëri-Azerbajxhan, një marrëdhënie e re dhe e fortë!

Në pak vite Azerbajxhani dhe Shqipëria kanë rritur ndjeshëm shkëmbimet ekonomike dhe ato politike.