“Java e Evropës 2024” nis në brigjet e liqenit të Shkodrës

“Java e Evropës 2024” nis në brigjet e liqenit të Shkodrës, në Shirokën piktoreske më 4 maj.

Gonzato: BE në krah të Shqipërisë për Reformën në Drejtësi

Ambasadori i Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, Silvio Gonzato u shpreh sot se BE mbështet plotësisht institucionet e reja të drejtësisë dhe Reformën në Drejtësi.

Dita Ndërkombëtare e Romëve, BE projekte në Shqipëri

Komunitetet Rome janë anëtarë aktivë të shoqërisë shqiptare, e megjithatë ata ende përballen me pengesa.

BE: Përdorni biçikletën për të kontribuar për një ajër më të pastër

Bashkimi Europian miratoi këtë javë Deklaratën Evropiane për Çiklizmin që e njeh këtë metodë si një mënyrë transporti të qëndrueshme dhe të përballueshme.

Gonzato: “Transporti i Gjelbër në Tiranë”, një projekt i shkëlqyer

Ambasadori i Bashkimit Europian: Tirana është një qytet i gjallë dhe me jetë, ku vijnë shumë të huaj.

Gonzato: Sipërmarrjet sociale, pasuritë e fituara përmes krimit e korrupsionit i kthehen komuniteteve

Kreu i delegacionit të BE, Silvio Gonzato ishte i pranishëm në Durrës së bashku me ministrin e Brendshëm, Taulant Balla

Gonzato: Rritje e madhe e investimeve të BE-së për arsimin në Shqipëri

Ambasadori i BE-së në Tiranë, i pranishëm në aktivitetin e zhvilluar për “Programin kombëtar të zhvillimit profesional të mësuesve”

Nikolla pret ambasadorin e BE, Silvio Gonzato

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, priti Ambasadorin e ri të BE, Silvio Gonzato

Gonzato: BE do të vazhdojë t’ju qëndrojë pranë

Ambasadori Gonzato ndau në rrjetet sociale një video informuese mbi disa prej projekteve të zbatuara nga BE

BE mbështet ekonominë qarkulluese në Shqipëri

Projekti mbështet tranzicionin drejt një ekonomie rrethore dhe rritjes së gjelbër në Shqipëri