Aktivitet mbresëlënës në Greqi nga Shoqata “Emigranti” dhe Shkolla e Gjuhës Shqipe “Naim Frashëri”

Morën pjesë ambasadorja Luela Hajdaraga dhe Oficerja Koordinuese për Diasporën, Joneda Dodaj

Spiro Xhavara, ushtaraku që po bën emër si shkrimtar në Greqi

Ambasada e Shqipërisë në Greqi promovon shqiptarët e suksesshëm në shtetin helen

Problematikat e shtetasve shqiptarë në Greqi, Dodaj takon Georgiadis

Oficerja Koordinuese për Diasporën, Joneda Dodaj zhvilloi një takim me Sekretarin e Përgjithshëm për Politikat e Migracionit të Republikës Helene, Patroklos Georgiadis.

Dodaj: Ambasada mbështet çdo nismë të Komunitetit shqiptar në Greqi

Konferencë për komunitetin shqiptar në Greqi, gruaja e së djeshmes, së sotmes dhe së nesërmes

Hajdaraga: Dendias, kontribut në lartësimin e nivelit të marrëdhënieve Shqipëri-Greqi

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Greqisë, Nikos Dendias, vizitoi Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Athinë.

Diplomacia Ekonomike, organizohet Forumi i parë i Grave Shqiptare Sipërmarrëse në Greqi

Ambasadorja Luela Hajdaraga theksoi rëndësinë e rolit të grave sipërmarrëse në ekonominë e vendeve