Xinjiang-u, vatra e prodhimit bujqësor

Rajoni i Xinjiang-ut është një pikë kyçe gjatë itinerarit të Rrugës së Mëndafshit, që nis nga Kina dhe
shkon drejt Europës


Rajoni i Xinjiang-ut është një pikë kyçe gjatë itinerarit të Rrugës së Mëndafshit, që nis nga Kina dhe
shkon drejt Europës. Për mijëra vjet, kjo qendër transporti njihet në botë edhe për prodhimet bujqësore
cilësore.

Rrushi, domatja, fiku e speci janë katër produkte të posaçme vendore që kanë përmirësuar jetën e
banorëve të tij, duke u mirëpritur gjerësisht nga konsumatorët e krahinave të tjera të vendit dhe nga ata të huaj.

Ngjyra e re e jetës (Kliko te linku për të parë videon)
https://albanian.cri.cn/2023/12/26/ARTIrjrIvAhUNX14AkPo41Zp231226.shtml

Shija e mirë e kuqe (Kliko te linku për të parë videon)
https://albanian.cri.cn/2023/12/27/VIDEmBhCzbfPlTcbQHGjxE09231227.shtml

Shija e mirë përhapet larg (Kliko te linku për të parë videon)
https://albanian.cri.cn/2024/01/03/VIDE0djqvbwTqzvzjonmQLCv240103.shtml

Ëmbëlsia ndodhet rreth nesh (Kliko te linku për të parë videon)
https://albanian.cri.cn/2023/12/27/ARTIRkWhks94UiTidSssXIyZ231227.shtml

Lexo më shumë nga

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra

Global 360

Rezoluta e PE: Mungesa e suksesit në dialogun Kosovë-Serbi dëmton besueshmërinë e BE-së

PE-ja i bëri thirrje Bashkimit Evropian që ta ndryshojë qasjen në dialog, në mënyrë që të ketë përparim.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

“La dolce vita”, një kontrapunkt aktual edhe i shoqërisë sonë

Një botë kukullash, një botë teatri. Botë që duket në dritë, po që s'ka më dritë.

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra