Kawas: Parlamenti rol thelbësor në luftën kundër korrupsionit

Zëvendësshefja në detyrë e Misionit të SHBA në Tiranë dhe drejtuesja e USAID/Albania, Mischere Kawas mori pjesë në konferencën e Institutit Demokratik Kombëtar (NDI) në Shqipëri


Zëvendësshefja në detyrë e Misionit të SHBA në Tiranë dhe drejtuesja e USAID/Albania, Mischere Kawas mori pjesë në konferencën e Institutit Demokratik Kombëtar (NDI) në Shqipëri, me temë “Roli i parlamentit shqiptar në frenimin e korrupsionit”.

Duke marrë fjalën në këtë takim, Kawas pohoi angazhimin e SHBA në përpjekjet e Shqipërisë për të përmirësuar llogaridhënien, transparencën dhe drejtësinë.

“Parlamenti ka një rol thelbësor në luftën kundër korrupsionit dhe është përgjegjësi e të gjithëve të punojnë së bashku për të luftuar korrupsionin”, tha ajo.

Aktiviteti i sotëm nxiti qeverinë, median, shoqërinë civile dhe partnerët e tjerë të mbështesin parlamentin në rritjen e llogaridhënies dhe transparencës. /ATSH

“iNews”: Shqipëria mes nëntë destinacioneve të përballueshme për pushime në janar

Kompania e udhëtimeve online “Opodo” : Prenotimet për në Tiranë u rritën me 78 për qind vitin e kaluar

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

“iNews”: Shqipëria mes nëntë destinacioneve të përballueshme për pushime në janar

Kompania e udhëtimeve online “Opodo” : Prenotimet për në Tiranë u rritën me 78 për qind vitin e kaluar