Wisner në shkollën “Holberton”: Po trajnon gjeneratën e ardhshme të profesionistëve të IT

I Ngarkuari me Punë David Wisner u takua me studentë, ish-studentë dhe drejtues të shkollës së shkencave kompjuterike “Holberton”

Wisner: Investimet do të afrojnë më shumë Shqipërinë me SHBA

I Ngarkuari me punë në Ambasadën Amerikane, Davis Wisner ka theksuar rëndësinë e stabilitetit, parashikueshmërinë, veçanërisht në taksa dhe mjedisin rregullator, për të nxitur më tej investimet e huaja amerikane në Shqipëri.

Wisner në Kukës: Presim përparim për hidrocentralin e Skavicës

I Ngarkuari me Punë në ambasadën e SHBA-ve në Tiranë, David Wisner dhe stafi i ambasadës vizituan sot Kukësin

Wisner: Shqipëria, angazhim për të përmbushur detyrimet e NATO-s

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin kryeministri Edi Rama, i Ngarkuari me Punë i ambasadës së SHBA-së në Tiranë, David Wisner dhe kryetari i AIIS Albert Rakipi.

Muaji i Ramazanit, ambasada e SHBA shtron darkë iftari

I Ngarkuari me Punë, David Wisner: Tradita e kahershme e tolerancës, pranimit dhe bashkëpunimit në Shqipëri vazhdon

Ambasada e SHBA: Sot festojmë një festë shqiptare që simbolizon ardhjen e pranverës

Ambasada e SHBA-ve në Tiranë ka uruar shqiptarët për Ditën e Verës.

Mete takon Wisner: USAID, mbështetje për Shqipërinë deri në 2030

Ministri i Financave, Ervin Mete priti të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e SHBA në Tiranë, David Wisner.

Nikolla pret Wisner: Përpjekje për rikthimin e Kuvendit në normalitet

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, u takua sot me të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës së SHBA-së, David Wisner

Gonxhja-Wisner: Angazhim në kulturë, trashëgimi e aftësim profesional

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja, takim me Të Ngarkuarin me Punë të SHBA, David Wisner

Kingji: SHBA mbështetje FA për rritjen e kapaciteteve

Gjeneral major Arben Kingji dhe I Ngarkuari me Punë në Ambasadën Amerikane, David Wisner, ndoqën nga afër stërvitjen