Presidenti Begaj pranon Letrat Kredenciale të Ambasadorit të Sllovakisë, Albin Otruba

Gjatë takimit, Presidenti Begaj vlerësoi mbështetjen e Sllovakisë në rrugëtimin evropian të Shqipërisë.


Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj pranoi Letrat Kredenciale të Ambasadorit të Sllovakisë, Sh.T.Z. Albin Otruba.

Gjatë takimit, Presidenti Begaj vlerësoi mbështetjen e Sllovakisë në rrugëtimin evropian të Shqipërisë.

Vëmendje iu kushtua gjithashtu edhe thellimit të bashkëpunimit ekonomik, si dhe bashkëpunimit në fushën e sigurisë, kulturës, arsimit, e më gjerë.

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!