“Rrugëtimi diplomatik Shqipëri-Turqi përgjatë një shekulli”

Një vepër me vlera në fushën e historisë diplomatike midis dy shteteve, të historiografisë shqiptare, turke por edhe asaj rajonale

Turqia, një prej partnerëve strategjikë të Shqipërisë!

Konferencë shkencore kushtuar 100-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Turqisë

Shqiptarët dhe turqit – dy popuj që kanë ruajtur e ruajnë ndjenja të mira për njëri-tjetrin

Konferencë shkencore ndërkombëtare kushtuar 100-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Shqipërisë dhe Turqisë

Turqia, një aleat natyral i Shqipërisë

“Shqipëria dhe Türkiye: ngritja e një partneriteti strategjik – 100 vjet marrëdhënie diplomatike”

Marrëdhëniet shqiptaro-turke në një shekull

Bashkë me 100-vjetorin e themelimit të Republikës Turke, këtë vit shënohet edhe 100-vjetori i vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Türkiyes

100-vjetori i marrëdhënieve Shqipëri-Turqi, Ministria e Jashtme: Partneriteti strategjik më i fortë se kurrë

Shqipëria dhe Turqia janë kontribuues për ruajtjen e paqes dhe stabilitetit në Ballkan

Begaj telegram urimi Erdogan: Marrëdhëniet Shqipëri-Turqi, në një fazë të re e dinamike

Presidenti Bajram Begaj urim me rastin e 100-vjetorit të Ditës së Shpalljes së Republikës së Turqisë