“Hungarissimo 2023”, një udhëtim magjik mes kulturave dhe miqësisë!

“Java e Kulturës Hungareze 2023” erdhi anembanë Shqipërisë, nga data 2-6 nëntor 2023.

“Hungarissimo 2023”, Java e Kulturës Hungareze mbyllet me një mbrëmje gala magjike në qytetin e Durrësit

Koncerti Grand Gala “Liszt 212 Vjet” në Durrës ishte një urë kulturore që lidh Shqipërinë me Hungarinë

Hungaria nderon ish-ambasadoren/ Mira Hoxha dekorohet me Urdhrin e Meritës

Urdhri i Meritës “Kryqi i Komandantit” i është dhënë për meritat e veçanta në rritjen e marrëdhënieve mes dy vendeve.